Presentació Festival MicroTeatre Cornellà

El microteatre és un nou gènere teatral que, cada cop més, s’està imposant en el circuit artístic. Es tracta de teatre de proximitat què permet a l’espectador apropar-se a la cultura i al fet artístic, endinsar-se en la proposta presentada per l’actor, el cantant, la ballarina...

Es pot fer un paral·lelisme entre el microteatre amb el curtmetratge o el conte (en relació amb la novel·la). El repte és captar l’essència d’allò què es vol comunicar, expressar-ho en un període curt de temps i amb un número limitat d’actors o actrius. Dins del gènere de microteatre podem trobar: microteatre infantil, micromagia, microdansa… Tot allò què la imaginació de l’artista pugui crear.

Cornellà de Llobregat sempre ha tingut un moviment artístic i teatral força important i la ciutat no podia quedar-se al marge en aquesta nova corrent artística.


El primer festival de microteatre de Cornellà de Llobregat pretén oferir petits tasts de creacions artístiques i de diferents disciplines, per gaudir de la cultura a casa nostra. 

L’objectiu és donar a conèixer aquest gènere artístic a la nostra ciutat i, amb el temps, consolidar aquest festival com un espai artístic i de referència al Baix Llobregat.